Parteneri

„Scoala de Radio si Televiziune: Minoritatile in direct” editia a III-a

Scoala de radio si televiziune III

„Scoala de Radio si Televiziune: Minoritatile in direct”

Asociatia „Reteaua de Cultura” in parteneriat cu „Departamentul pentru Relatii Interetnice – Guvernul Romaniei”, organizeaza a treia editie a proiectului „SCOALA DE RADIO SI TELEVIZIUNE: MINORITATILE IN DIRECT”, in perioada 6-9 octombrie 2017, la Bucuresti.

Proiectul vizeaza organizarea de seminarii si ateliere privind formarea a 50 de tineri apartinand minoritatilor nationale, interesati de domeniul media care vor fi initiati in tehnica de realizare a unei emisiuni radio sau tv, de la idea de concepere, documentare, structurarea informatiei, construirea unui text, filmarea sau inregistrarea propriu-zisa, prelucrarea si aranjarea materialelor din punct de vedere tehnic precum si difuzarea acestora.

Lectori cu experienta in domeniul mass mediei vor sustine prezentari in cadrul atelierelor si seminariilor pe tema promovarii identitatii minoritatilor nationale.

Agenda activitatilor va cuprinde: Prezentare tipurilor de media; Limbajul jurnalistic si limbile materne; Ce inseamna o Grila de programe; Productii private, ce sunt si cum pot fi realizate; Ce este un HUB; Sesiuni de lucru: scenariu, montaj, inregistrare, filmare, editare imagine si sunet, vizionarea materialelor realizate.

6-9 octombrie 2017, Bucuresti

Comment here